In Vino Veritas

IVV Wijnbar

Samen met de vele veranderingen die bij In Vino Veritas reeds plaatsvonden, vonden we het hoog tijd om iets te creëren dat wijnliefhebbers samenbrengt rond dat waar ze allemaal van houden … Wijn!

Dat ‘iets’ is onze « IVV Wijnbar » geworden, een virtuele bar waar meningen kunnen gedeeld worden en boeiende wijnrelaties kunnen ontstaan.

Graag geven wij onze bevindingen rond bepaalde wijnen mee, waarnaast u ook kennismaakt met andere facetten errond, met andere smaken, andere perspectieven. Vervolgens is het de beurt aan u om ons te laten weten wat u onlangs proefde en meemaakte.

Hieronder vindt u alvast een aantal bont geschakeerde voorstellen:

  • Exclusieve wijnproeverijen.
  • Reizen doorheen wijngaarden wereldwijd.
  • Ontmoetingen met wijnbouwers, hier en elders.
  • Boeiende lezingen rond wijn, speciaal voor u samengesteld.
    De kwaliteit van de sprekers, de interessante onderwerpen en de gelegenheid om deze debatten te volgen zijn een absolute must !!!!

Wanneer u zich inschrijft voor deze IVV Wijnbar, geniet u onder meer ook van extra voordelen op het abonnement van IVV. U krijgt daarnaast aanbevelingen rond de aankoop van wijnen en geniet tegelijk ook van allerlei aanbiedingen in avant-première.

En wanneer u uw ervaringen en wijnontdekkingen wilt delen met andere wijnliefhebbers, dan is de IVV Wijnbar eveneens de plek waar u moet zijn !

We hebben heel veel zin om u extra te verwennen, u te ontmoeten en van mening te wisselen. Want zeg nu zelf, wat is er prettiger dan wijnervaringen en wijnen te delen ?

Tot binnenkort in de IVV Wijnbar !

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Abonneer u of schrijf u in voor de « IVV Wijnbar » (gratis)

IVV digitaal, dat is het volledige In Vino Veritas magazine, modern en met meerdere functies. De inhoud ervan wordt 4 keer per week geüpdatet
Om toegang te krijgen tot alle artikels, gebruik te maken van onze zoekmotor en interactieve functies, slechts één oplossing: het abonnement!
Vier formules :

  • Gratis toegang tot de «  IVV Wijnbar » (bij het abonnement inbegrepen)
  • Het abonnement van 1 jaar voor € 40
  • Het abonnement van 2 jaar voor € 76
  • Het proefaanbod van 15 dagen voor € 5

Ik schrijf me in en/of ik abonneer me