“Vini, Birre, Ribelli” 25 en 26 november 2017

08/11/2017 - De vierde editie van “Vini, Birre, Ribelli” zal op 25 en 26 november 2017 plaats vinden.

Sfeer van deze beurs

Op deze beurs kunnen alle voorgestelde producten geproefd en gekocht worden, maar nog meer willen we dat dit een beurs is waar mensen elkaar ontmoeten, ervaringen delen en zaken (her)ontdekken, producten uit twee werelden die aan elkaar gelinkt zijn: die van de natuurlijke wijnen en artisanale bieren, die hoofdzakelijk uit Frankrijk en Italië komen, twee landen die aan de oorsprong van dit evenement liggen en voor de naam zorgden.

Deze keuze van artisanale bieren en natuurlijke wijnen werd heel bewust genomen, omdat beide werelden even rebels zijn, met personen die een heel eigen filosofie volgen en vechten voor hun idealen, zaken die we uiteindelijk proeven.

Naast de vele prettige momenten van heerlijke bieren en wijnen proeven, willen we het publiek ook meer bewust maken van de problematiek rond de intensieve en industriële landbouw.

Maar bovenal willen we dat dit een sfeervolle en gezellige beurs is, vol levensvreugde. Bieren en wijnen die met respect voor de eeuwenoude en artisanale tradities worden gemaakt zijn daar overigens symbolen van.

Collaboraties

  

Link naar “Vini, Birre, Ribelli”

Geef een reactie